torstai 12. heinäkuuta 2012

Nyt ollaan jo reippaasti yli puoli välin

Kolmisen viikkoa sitten kävin Tampereella tapaamassa valmentajaani,  tuolloin päädyttiin kiristämään ruokavalion hiilareita entisestään. Tämä teki sen, että ensimmäinen viikko "kiristyksen" jälkeen oli hieman vaikea. Oli nälkä ja väsyttikin normaalia enemmän. Ajattelin jo, että tästä se vaikeampi vaihe sitten alkaa., mutta onneksi tilanne korjaantui kuin sormia napsauttamalla. Ilmeisesti kroppa tottui viikossa matalampiin kaloreihin ja sain taas nauttia hyvästä ja reippaasta olosta. Aamuaeroobiset on jo tapa, joita ilman en edes haluaisi olla. Minulla on ollut niin hyvä onni tähän saakka ilmojen suhteen; joka aamu on ollut kaunista ja lämmintä, ei vielä yhtään sadetta...tuuria:)

Kävin tällä viikolla jälleen valmentajan kontrollissa ja hyvää kuului. Yläkroppa alkaa olla sopivan kuiva, alakroppa (odotetusti) saa vielä pienentyä, mutta aikataulussa ollaan oikein hyvin. Ruokaakaan ei vähennetty. Tällä mennään kaksi viikkoa ja katsotaan tilannetta uudelleen.

Olen kävellyt Elixian peilisalissa vähintää kerran viikossa noin tunnin ja harjoitellut poserausta ja T-kävelyä. Siinä kun tuijottaa aikansa itseään peileistä, alkaa tapahtua ihmeitä tuolla pääkopassa. Sitä näkee itsensä yhtäkkiä suurin piirtein norsuna ja kaikkea muuta kuin lavalle lähtijänä, ihan välillä pelästyy. Pää tekee kepposia ja siksi valmentajan rooli diettiaikana on korvaamaton. Viime käynnille menin täysin siinä uskossa, etten kerkiä saamaan jalkojani tiukaksi ennen kisoja, itku ei ollut kaukana. Olin kehinyt itselleni diettini ensimmäisen stressin ja kroppakin reagoi siihen nopeasti; nestettä kertyi kroppaan yli kilon! Maailman paras valmentaja Matti Halonen sai mieleni rauhoittumaan kertomalla faktoja ja tilannetta käytiin hyvin läpi. Nyt olen päättänyt jättää kaiken stressin pois, vältän viimeiseen asti stressaamista...yhtään mistään! Minulla on äärimmäisen ammattitaitoinen ja viisas valmentaja, voin siis olla huoletta:)

Tampereella järjestetään harjoituskilpailut 29.7 Wolfin salilla ja olen päättänyt osallistua niihin. Eipä paljon parempaa treeniä voi lavaesiintymiseen saada kuin sieltä. Onneksi on tuollaisia ihania ihmisiä, jotka jaksavat järjestää kyseisen kaltaisia tapahtumia:) Harjoituskilpailussa on mahdollista samalla testata kisaväriä, kampausta ja meikkiä.  Tulossa siis erittäin mielenkiintoinen päivä. Jänskättää jo valmiiksi:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti