torstai 27. kesäkuuta 2013

Kilpailuun valmentava leiri ym höpinää

Tämän vuoden IFBB:n järjestämä kilpailuun valmentava leiri järjestettiin Leppävaarassa Fressin tiloissa 15.6 eli aika paljon ennen kisoja. Omalla kohdallani leiri oli jo kolmas. Olin ajatellut, että leiri pursuaa taas porukkaa aiempien vuosien lailla ja vähän pelkäsinkin, ettei ohjaus sen takia olisi kovinkaan yksilöllistä. MUTTA, nyt meitä kisaajia olikin kahdeksan! Se oli hieno juttu, nimittäin tätä yksilöllisempää ohjausta saa hakea. Apua, tukea ja arviointia sai niin paljon, kun vaan tarvitsi. Päivä oli rankka, poserauksiin ja t-kävelyyn keskityttiin toden teolla ja sitä kyllä tarvitsinkin. Nyt on eväät treenata näitä asioita itsekin kunnolla. Olisi niin hienoa osata tuoda omat parhaat puolet ja kovan työn tulokset tyylikkäästi esiin. Harjoitusta, harjoitusta ja harjoitusta, niin kaitpa se siitä sitten joskus:))


Kävin samalla reissulla katsomassa Kustaan kartanon vanhainkodissa omaa, rakasta mummaani. Mumma on nyt 93 tai 94 vuotias...en ole ihan varma, mutta vanha kuin taivas kumminkin. Tupakkaa mumma on polttanut ainakin 70 vuotta ja ei siitä kyllä syöpää ole tullut:) Nyt mumma on niin dementoitunut, ettei hän enää muista edes tupakoida. Mietin sitä, mikä ihme saa ihmisen elämään noin kamalan vanhaksi. Mumma ei ole harrastanut liikuntaa, mutta jos oikein muistan, niin ruokailut oli aina kohtuullisia ja raaka-aineina oli hyvin usein kalaa. Ylipainoa hänellä ei ole koskaan ollut eikä varmaan isommin ole stressannutkaan asioista. Elämänasenne on ollut aina iloinen ja positiivinen ja näkyy olevan edelleen. Mumma on NAINEN, siis sanan varsinaisessa  merkityksessä. Hän opetti aikoinaan, miten kynnet ja kynsinauhat kuuluu hoitaa, se oli tärkeää. Hiukset ja kulmakarvat, niihin tuli myös tarkat ohjeistukset läpi lapsuuteni:)) Muistan, miten kamalasti silloin lapsena ärsytti, kun olisi ollut muutakin hommaa, kuin kuunnella tälläistä. Nyt aikuisuuden aikana olen monesti muistanut lämmöllä näitä ohjeita. Mumma opetti miten hieno etuoikeus on olla nainen! Nainen saa olla kaunis ja voi käyttää monenlaisia keinojakin ollakseen kaunis ja tyylikäs.
Voi, miten olisi hienoa, jos mumma olisi vielä tässä maailmassa ja näkisi minut; hiuksineni ja kynsineni kisalavalla. TIEDÄN, että hän olisi ylpeä<3


Noh, epäoleellisesta oleelliseen:D Tänä vuonna on ennätysmäärä kisaajia joka sarjassa. Body lajit rulaa ja kovaa! Se on hienoa. Sarjat pullistelee kilpailijoita ja eliminaatiokierroksetkin tulee mukaan. Jep, jep tulossa on siis Kilpailut isolla K:lla. Eikä ole enää montaa viikkoa jäljellä ekoihin karsintoihin. Niitä alkaa jo niin odottamaan. Parasta on, että ne järjestetään täällä omassa kotikaupungissa, Jyväskylässä<3

Näin kesällä diettaamisessa on ainakin yksi erittäin hieno asia ja se on se, että ei tarvitse palella. Ei ainakaan tänä kesänä. Kun aika antaa myöden tykkään istua ihmisten ilmoilla ja nauttia kesän kuumuudesta, juomana parasta on Pepsi Maxi. Terassilla on mukavaa rentoutua katselemalla ihmisiä:))) Kaikki ei ole dietillä, sen voi todeta jo ensimmäisen minuutin aikana:D Mutta kaikki nauttii kesästä ja hymy on herkässä jokaisella. Ihanaa, kun on kesä!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti