sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Takareidet kasvuun

Tässä on joitakin kuvia takareisi-treenistä, siis vain joistakin treenin osioista. Kuvia otettiin paljon, mutta suurimpaan osaan niistä iski sensuuri, koska niissä näytti treenaavan iso, vaaleanpunainen ja hikinen possu:D Tämä treeni on jostain ihmeen syystä minulle tuskaisin ja usein ilmoille saattaa päästä muutama ärräpää ja tuskan parahduskin:) Tämän jälkeen on vaikeaa keskittyä mihinkään ajatusta vaativaan ja fyysisesti olen loppupäivän aikalailla poikki. 

Treeni alkaa supersarjalla; suorin jaloin maastaveto ja takareisi koukistus. Sjmv:sta ei ole kuvia, koska niitä ei voi kukaan irvistämättä katsoa:)




Ja leveää, syvää prässiä.





Ulkona oli noin 30 astetta lämmintä ja sisällä varmaan likimain sama. Hiki valui norona ja asenne oli kohdallaan. Välillä vähän huikkaa ja taas mentiin. Treenijuomassa on Sportlife Nutritionin BCAA:ta, EAA:ta ja glutamiinia ja on muuten hyvää, aivan korvaamaton treenijuoma.




Kyykkyvuoroa odottamassa. Jykä kyykkää ensin ja sen jälkeen se alkaa ruoskimaan mun suoritusta. Kyllä tuo hymy hyytyi ja hyvä niin:)) Eihän tänne hymyilemään ole tultu:D



 Alas ja vielä alemmas, anna mennä!!! Pitkähköä sarjaa mennään, oksennus on huulilla ja tajun lähtö lähellä, mutta eihän ne lihakset vahingossa kasva. Vai kasvaako?? Ei ainakaan mulle, hitsit:( Vaikka olenkin nainen, en ole koskaan joutunut pelkäämään liian isojen lihasten kasvamista;)


Piiskurini lempihommassaan<3


Pitkää sarjaa minuutin palautuksilla. Päätin rangaista kuitenkin itseäni turhasta uikuttamisesta ja mielen heikkoudesta, joten tein yhden ylimääräisen sarjan, räyhh!!





Puhh, huhh...hetki näin ja homma jatkui. Treenikuvaukset tosin sai jäädä tähän.

Vähän posea loppuun.



Elämä voittaa jälleen. Täydellinen treeni on elämän suola. Mä niin rakastan tätä lajia<3 Kiitos jälleen kerran Elixia, Seppälä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti