sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Muutosta diettiin

Nyt on sitten käyty Tampereella valmentajan luona tsekkaamassa tilannetta. Paino ei ollut tosiaankaan laskenut kuin sen kilon, mutta ei se ollut ihmekään, koska valmentajan mukaan lihaskehitys oli ollut melkoista viimeisten viikkojen aikana. Rasvaa oli palanut kivasti. Tämä oli aivan upea uutinen:) Mittasin "kriittiset" kohdat ja niistä oli kadonnut 3 senttiä. Tästä voi päätellä sen, että treeni toimii äärimmäisen hyvin minulle ja ruokavalio on ollut myös aivan riittävää.

Muutoksia suunnitelmiin toki tehtiin. Nyt kiristetään hiilareita pienemmälle ja aloitetaan burnerit. Treeni pysyy samanlaisena, mutta jos tulee totaalista hyytymistä, voin tuolloin jakaa jalkatreenin kahteen osaan eli takareisitreeniin ja etureisitreeniin. Salikerrat lisääntyy silloin viiteen kertaan viikossa. Aeroobista lisään nyt 6 tunnin settiin/viikko. Rullaluistimet olenkin jo ottanut käyttöön, se elävöittää aeroobisten suorittamista. Näillä muutoksilla sitten mennään eteenpäin.

Olen nyt noudattanut kaksi päivää tätä muutettua ohjelmaa ja täytyy myöntää, että on sellainen pieni krooninen näläntunne. Tiedän kyllä, että tuo näläntunne vähenee, kun kroppa taas tottuu tähän vähennettyyn ruokaan. Olo on kummallisen energinen. Suorastaan rakastan painaa salilla ja höngätä aeroobisia. Vaatteissa on ihanaa huomata pientä väljenemistä ja olkapäätkin alkavat tulla paremmmin esiin. Seuraavalla käynti valmentajan luona on kuukauden kuluttua ja tuolloin käyn ekan kerran sovittamassa kisabikinejä.

Välillä sitä ihan kauhistuu miten lähellä ne kisat jo on. Kisoihin olen lähtenyt valmistautumaan 2011 toukokuussa. Tuolloin tuntui, että onhan sitä aikaa vielä vaikka kuinka. Alusta asti olen kiirehtinyt kasvattamaan lihasmassaani, jotta ehtisin saavuttamaan sitä riittävästi kisoihin mennessä. Tietenkin haluan saada lihaa edelleen lisää, ja tuleehan sitä, jos dietin tiukentuessa kroppa vaan jaksaisi.
Nyt kisoihin on enää aikaa 15 viikkoa, joten jokainen päivä on käytettävä viisaasti!

1 kommentti: