maanantai 7. toukokuuta 2012

Neljäs viikko alkanut

Kolme diettiviikkoa takana ja olo on hyvä kaikinpuolin. Tähän asti on ollut ihan helppoa. Treenit on sujuneet entiseen malliin salilla, kehittymistä ja edistymistäkin on tapahtunut. Pelkäsin, että treenitehot laskee nopeasti dietin alettua, mutta vielä painetaan täysillä ja homma on aina vaan hauskempaa.

Aeroobiset ovat tulleet mukaan ja se on hienoa. Keväällä ei ole yhtään hullumpaa painaa menemään ulkona. Pikkuisen kun kelit vielä lämpenee laitan rullikset jalkaan ja nautin vauhdin huumaa. Aamu-aeroobisia en ole tehnyt. Olen limittänyt aeroobiset vain johonkin sopivaan rakoon. Varmaankin kohta aamut tyhjällä mahalla on käytettävä niihin, mutta niin kauan kun valmentaja ei niin vaadi, en niitä aamulla tee. Ei ole minun juttuni:) Mutta asiaa, jota en tekisi tavoitteeni eteen ei ole! Teen juuri niin kun valmentajani parhaaksi näkee, niistä asioista en tingí missään tilanteessa milliäkään. Ruuat syödään grammalleen ja treenit vedetään täysillä. AINA!

Kisoihin valmistumiseen liittyy paljon muutakin kuin treenit ja dietti. Se muu onkin ihanaa ja hauskaa vaihtelua arkeen. Kisabikinit sovitan Tampereella Biancanevessa kesäkuun puolen välin jälkeen, kunhan dietti on ensin vähän puraissut ihraa takalistosta pois. Olen tyytyväinen kangasvalintaani, jonka tein viimeksi Tampereella käydessä. Punainen on mieleinen väri, joten bikinit tulevat olemaan siis punaiset. Koristelusta en vielä osaa sanoa, sitä täytynee alkaa miettimään.

Heti kun kesäloma alkaa, laitan kauniit, pitkät ja värikkäät kynnet. Jos työni vain sallisi, käyttäisin varmaankin aina rakennekynsiä, se on mielestäni hyvin naisellista ja huoliteltua. Katri laittaa minulle hiuspidennykset koekampauksen yhteydessä, aion nauttia niistä koko kesän, ainakin kisoihin saakka. Ripsituuhennukset laitatan myös mahdollisimman pian. Nämä ovat minun herkkujani tänä kesänä:) Nami.

1 kommentti:

  1. Kiva löytää uusi fitness kisoihin tähtäävän blogi! Tsemppiä taipaleelle!

    VastaaPoista