sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Viikko 14

Nyt on 14 diettiviikkoa kasassa. Tästä ajasta nämä 4 viimeistä viikkoa on ollut oudon helppoja, tasapainoisia, suorastaan eufoorisia. ???Miksi??? Tavallisesti ainakin 10 ekaa viikkoa pitäisi mennä heittämällä, mutta minulla ne vähän tökki. Olen miettinyt mistä moinen johtui ja miksi nyt on näin helppo olotila. Kun dietti alkoi, alkoi myös hyvät pyöräilykelit:) Auto vaihtui pyörään ja kilometrejä tuli kuin huomaamatta. Ruokavalio ei ilmeisesti antanutkaan yhtään myöden ylimääräisille aeroobisille. Nyt auto on taas alla, kun menen salille, ruokakauppaan, töihin.... Ja olo on hieno, NIIIN HIENO! En tarvitse ylimääräisiä unia päivän mittaan, olen virkeä ja nukun yöt hyvin.  Nälkä ei ole ja mieliteot puuttuu tyystin. Salilla motivaatio on korkealla. Toki tiedän, että tämä tilanne voi muuttua sormia napsauttamalla ja saattaa olla, että tulee suoranainen romahdus jaksamiseen. Se on selvää, mutta nyt on näin ja hyvä niin, tästä täytyy vain nauttia. VIISI viikkoa karsintoihin, kääk ja vau! Näistä viidestä viikosta viimeinen on viimeistelyviikko eli se tulee olemaan aikalailla erilainen viikko, erittäin mielenkiintoista aikaa. Tuolloin kropan muutokset näkee päivittäin, siinä edetään vauhdilla.

Jyrkillä oli synttärit ja hän lopettikin oman "myötätunto-diettinsä" siihen. Kiloja karisi likimain 10 ja senttejä uskomaton määrä. Upea saavutus! Juhlat juhlittiin hyvillä mielin ja pöydät notkuivat herkkuja. Laitoin itselleni kakkupalan (ison) pakastimeen odottamaan kisojen jälkeistä aikaa.

Herkkuja, herkkuja....mun herkku on kuitenkin KISAT!


Hmmm...mansikka-valkosuklaa-bodarikakku:)

Kävin tällä viikolla Matin luona kuntotsekkauksessa, näitä tsekkauksia on enää kaksi ennen kisoja! Pitkällä ollaan siis! Kunto oli edennyt toivotusti ja säätöjä ei juurikaan tehty, ihan pieni viilaus tuli ruokaan eikä edes tullut sitä kuudetta aamuaeroobista, jota itse pidin täysin varmana:) Itseasiassa, olisin halunnut kuudennen aamulenkin, mutta Matti on pomo ja sanoo mitä tehdään:) Luotan niin täysin Matin ammattitaitoon ja näkemykseen, onhan meillä jo yksi yhteinen kisadiettikin takana. Turhaan ei hötkyillä minkään asian suhteen ja kaikella tekemisellä on selkeä tavoite ja syy. Minä vain diettaan ja urheilen rauhallisin mielin, Matti hoitaa ajattelun. On se vaan niin helppoa;)

Tampereen reissulla kävin myös sovittamassa bikinejä. Nyt ne on sitten koristeluvaiheessa. Annoin aikalailla vapaat kädet Annille koristelun suhteen. Mulla kun ei ole lahjoja tuollaiseen suunnitteluun:D Hyvät niistä tulee. Parin viikon päästä näen ne uudelleen ja tiedän, että ne on makeet:)

Viimeinen kevyt viikko ennen kisoja on nyt takana. Se on kumma homma, että saan lihakset kipeiksi kevyelläkin viikolla. Johtunee siitä, että teen ohjelmasta poikkeavia liikkeitä ja sarjapituuksia. Huomenna alkaa kunnon paukutus salilla, edessä on etureidet eli kuoleman päivä:) Täytyy myöntää, että kevyen viikon jälkeen odotan todella kovasti oikean työn ääreen pääsyä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti