torstai 12. maaliskuuta 2015

Taas sitä mennään!

Uutta draivia tullut koneeseen, niin ne päivät vaihtelee. Ei hajuakaan mistä tai miksi nyt menee paremmin, mutta eiköhän tää tästä taas kohta muutu sinne toiseen äärilaitaan:) Niin se vaan menee, päivät ja viikot vaihtelee äärestä laitaan.

Nyt on dieettiviikkoja kasassa niin, että 16. on nyt menossa eli noin viisi edessä...enää! Salilla on nyt ns. raskasviikko ja se on puhtaana raskaanaviikkona vihoviimeinen ennen kisaa. Ensiviikosta eteenpäin on pumppiviikkoa ja  ns. yhdistelmäviikkoa tiedossa eli vähän armahdusta hermostolle.

Jalkatreeni tehty ja hyvin se meni, vaikka olin varustautunut "pahimpaan". Olkapää/ojentajatreeissä tein ennätyksiä, aivan ihmeellistä. Tätä edeltävät viikot olivatkin tosi kovia ja en todellakaan ole ennätyksiä päässyt tuolloin paukuttelemaan, mutta nyt ne paukkui. Selkätreenissä menin myös eteenpäin; sarjapainoja en nostanut, mutta sarjapituuksia sain venytettyä. Helkkarinmoinen sisu päälle, niin rauta totteli ihan hienosti. Hyvin menneiden sarjojen jälkeen tuli sellaisia onnen ja riemun tunteita, että teki mieli hyppiä kattoon. Ihan parasta!!



Mietin, että onkohan tämä sen tankkauksen jälkimaininkeja, ehkä, mutta ihan sama, nyt menee treenirintamalla lujaa. Nyt kun menee hyvin, niin kehon paino ei änähdäkkään. Pikkuhiljaa se voisi kyllä taas alkaa putoilemaan, muuten alkaa ahdistus hiipimään. Maanantaina, dieettiviikon 17. alussa on valmentajan luona käynti. Saapa  nähdä mitä uutta sieltä tulee vai mennäänkö entisin keinoin eteenpäin. Alkaa olla jännät paikat.


Tämä laji on outo; tässä ei tunnu olevan mitään ns. lain alaisuuksia. Kun joskus laskennallisesti kaikkien "palikoiden" pitäisi olla kohdillaan, voi treeni mennä ihan penkin alle. Toisaalta, jos sattuu olemaan vaikka täysin uupunut, stressaantunut, nälissään ja ehkä vielä vähän kipeäkin, treeni voikin mennä ihan hemmetin täydellisesti. On tuo kroppa vaan jännä juttu, sen reagointeja on joskus vähän vaikeaa ennakoida. Se kyllä tekeekin tästä lajista osaltaan mielenkiintoisen. Jonain huonona päivänä yllättäin hyvin mennyt treeni pelastaa päivän ja antaa potkua eteenpäin ja tietysti myös päinvastoin; heikompi treeni antaa kivasti nöyryyttä, jos päivä on muuten ollut yhtä auringonpaistetta:)









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti