sunnuntai 5. elokuuta 2012

Kilpailuun valmentava leiri Espoossa

Viime päivityksessä lupasin laittaa niistä Wolfin harjoituskisoista pari kuvaa, mutta unohdin eli tässäpä näitä. Kuten näkyy, hauskaa meillä oli :) Parasta näissä yhdessä puuhasteluissa on se, että olemme kaikki saman henkistä porukkaa ja ymmärrämme niin hienosti lajiin liittyviä koukeroita. Näissä piireissä ei tarvitse selitellä kenellekään jos kesken kaiken tulee ruoka-aika ja vetäisee eväät esiin. Eväiden sisällötkin on kaikille niin tuttuja ettei niitä tarvitse kenenkään ihmetellä. Toista se on muualla, aina on joku joka jaksaa hämmästellä sitä, miten "tuollaista" voi syödä päivästä toiseen. Dietillä kaikki ruoka maistuu aina niiiiin hyvälle, vaikka se nyt on "vain" sitä tonnikalaa tai kanaa, namia kuitenkin. Ei tässä kulinaristit ja ronkelit pärjää:)



                                               

Wolfilla meillä oli hyvin intensiivinen ja melko rankkakin pari tuntinen. Salissa oli ainakin 30 astetta lämmintä ja posetuksissa hiki virtasi naisellisesti pitkin rintaa. Tämä lienee esimakua lavalla olevaan kuumuuteen. Tuntuu aika haasteelliselta näyttää raikkaan naiselliselta, kun hikikarpalot työntyy väkisinkin esiin:)

Tänään, 5.8.12 olin Espoossa kilpailuun valmentavalla leirillä. Tämä oli toinen kyseinen leiri, jolle olen osallistunut, edellinen oli viime maaliskuussa. Nyt odotukset leirin annin suhteen olivat aivan erilaiset kuin ensimmäisellä kerralla. Ensimmäisellä kerralla en ollut vielä miettinyt t-kävelyä lainkaan ja opettelin vielä perus poserauksia ja tarvitsin niihin apua ja ohjeistusta. Tällä kertaa perusposet meni likimain jees ja t-kävelyyn sain  vinkkejä, joilla saan sen luontevamman näköiseksi. Eli  harjoittelu peilisalilla jatkuu armottomana:) On tämä kyllä aikamoista puuhaa, kun ei ole vielä mitään kokemusta itse kisaamisesta, täytyy vain yrittää kuvitella asioita sen perusteella mitä on nähnyt, kun on käynyt seuraamassa kisoja. 

Leirillä meitä oli aika paljon. Bf-aamuryhmässä, jossa itse olin, oli 12 kisaajaa ja iltapäivällä tuli vielä toinen bf-ryhmä ja bikinifitness tyttöjä, kaiken kaikkiaan ehkäpä 30-40 osallistujaa. Tiina Kasvi opetti meille korkkari kävelyä. Hienoja vinkkejä tuli! Kun katsoi Tiinan kävelyä, ei voi  muuta sanoa kuin, että se on helppoa, kun sen osaa:)

Leiriltä sai ihan kivasti työkaluja lavaesiintymiseen, mutta olisin ehkä vähän enemmän vielä kaivannut yksilöllisempää ohjausta ja arviointia. Tämä on kyllä ymmärrettävästi hankalaa toteuttaa, koska kisaajia on paljon ja aika on rajallista. Henki leirillä oli jälleen kerran kannustava, iloinen ja kaikin puolin positiivinen, kiitos kaikille järjestäjille ja osallistujille. Nähdään viimeistään Jyväskylässä, Lappeenrannassa ja / tai Lahdessa:))




Arki jatkuu, rasva palaa ja lihas liikkuu. Tässä seuraavassa kuvassa on iki-ihana, uskollinen ja väsymätön aamulenkki kaverini Vilho. Vilho on 7 vuotias kääpiö villakoira. Kova urheilija se ollut  aina. Aamulla, kun kello soi Vilho menee jo tärisemään ulko-oven eteen, se odottaa niin hirveästi, että pääsee lenkille. Kesä aamut on upeita ja kieltämättä aamulenkkejä odotan minäkin, MUTTA en niin paljoa, että tärisemään alkaisin:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti