perjantai 17. huhtikuuta 2015

Viimeistelyviikko

Nyt alkoi juhlat!!! Tää on niin paras viikko!!! Hiilaria koneeseen ja aamu aeroobinenkin vaihtui lyhyeen aamukävelyyn. Salitreenit on pääasiassa pumppailua ja ohjelmaan mahtuu paljon venyttelyä.

Maanantai
Koko dieetin ajan olen nukkunut ihan taivaallisen hyvin; pitkiä noin 9-10 tunnin yöunia ja siihen vielä mahdollisuuksien mukaan puolentunnin - tunnin päikkärit. Aamuaeroobisille heräsin aina kellon soittoon eli klo 8:00. Poikkeus tähän vasta tuli vasta tänään, en malttanut millään nukkua kuin kuuteen. Aamupuuro poltteli mielessä liikaa! Kärvistelin kahdeksaan saakka sängyssä ja sitten kävin puntarissa. Jep, paino laski vielä; yhteensä olen pudottanut painoa tämän projektin aikana 12,6 kiloa. Puntarin jälkeen vuorossa oli aamulenkki, puolentunnin pikku kävely. Aurinko paistoi niin ulkona kuin mielessä.

Voi sentään, miten kaurapuuro maistui hyvälle, banaaniviipaleet kruunasivat kaiken...ja riisikakut. Nautin ja söin ajoittain ihan silmät kiinni, niinkuin kyseessä olisi jokin valtava makunautinto, sitähän se kyllä olikin. Makuaisti on terävöitynyt aivan valtavasti. Maistan kaikki maut paremmin kuin koskaan ennen. Onneksi ketoosi on ohi! Aloin jo vihaamaan sitä ja niitä aamu-munakkaita. Munakasta en tule syömään pitkään aikaan, se on selvää.

Olotila parani päivän mittaan huomattavasti, energiaa alkoi tulla. Eilinen, viimeinen dieettipäivä oli karu, olo oli yllättävän surkea, tuntui että se repii hermot riekaleiksi. Hermoromahdus oli lähellä, mutta itsehillintä ei pettänyt ja tilanteesta selvittiin ilman draamaa.Nuo ajat on nyt lusittu ja on aika nauttia paremmista fiiliksistä. Toki tämä viimeistelyviikko on edelleen hyvin tarkkaa aikaa kaikinpuolin, mutta hiilarit kehossa helpottaa taivalta.

Kävin laittamassa hiukset kuntoon ja kampaajan jälkeen vedin Ikean rasiasta riisi-kanat naamaan ja painuin salille pumppailemaan. Nyt liikuttiin salilla aivan puhtaasti mukavuusalueella.

Tiistai

Paino laski eilisestä vielä 300 g, eikä ihme, kun miettii sitä eilistä pissillä ramppaamisen määrää. Kultapiisku-uute antaa nesteille vauhtia. Aamulenkki kevyellä meiningillä ja siitä sitten puurolle. Tänään ohjelmassa oli ihon sokerointi eli karvat pois. Näin aloitetaan valmistautumaan ihon maalaamisprojektiin. Iho ehtii nyt huilimaan karvanpoiston jäljiltä ennen ihon maalaamista. Sokeroinnin jälkeen lähdin salille, jossa pumppasin rinnan ja selän. Venyttely taisi viedä enemmän aikaa kuin itse salitreeni, hyvä niin.

Väsymys iski iltapäivällä oikein kunnolla. Olin aivan loppu, nukuin ja kääntelin itseäni sohvalla nukkumaan menoon saakka, huoh! Jotenkin tuli pettynyt olo, kun olin odottanut valtavaa virtapiikkiä hiilareiden myötä. Noh, ehkä huomenna tulee virtaa....

Keskiviikko
Erittäin hyvin nukuttu yö takana ja normaalit aamurutiinit. Paino samaa luokkaa kuin edellä. Sali hoidettu niin kuin pitäkin ja siitä sitten kaupungille tekemään vielä kisoihin liittyviä osteluita. Siinähän ne tämän päivän energiat sitten menikin. Eli kotona loppu ilta meni jälleen sohvalla.

Aamu- ja iltapalat on niin suuria, että saan niillä vatsan täyteen, mutta päivän mittaan tulee kieltämättä nälkä. Mun mielestä tuo pieni nälkä on hyvä asia, se pitää mielen skarpimpana.

Torstai
Lenkin ja aamupalan jälkeen alkoi maalaus projekti. Minulle tehdään kisa väri kahdella eri värillä; Pro Tania alle muutama kerros ja päälle tulee Jan Tanaa. Rusketun äärettömän huonosti, joten siksi tehdään tälläinen coctaili. Tänään levitettiin kaksi kerrosta väriä. Ihana Pro Tanin tuoksu täytti kotimme. Nyt meillä tuoksuu kunnon bodylaiffi! Viimeinen salipumppailu myös hoidettu, oujee! Ajatukset alkaa siirtymään jo huomiselle, lähtö Helsinkiin odottaa. Vähän kieltämättä nappaa vatsanpohjasta, kun ajattelee, että ylihuomenna on se suuri hetki.
Yksi kerros väriä.




Vihoviimeiset pumppailut.


























Perjantai
Aamulenkin jälkeen valmistin suolattoman aamiaisen. Hyvää oli kaikesta huolimatta ja tänään syönkin sitten entistä enemmän riisiä, riisikakkuja ja puuroa. Vettä juon myös 5 litraa, kunnes juomattomuus alkaa illalla.

Väriä laitettiin pintaan heti aamiaisen jälkeen. Kävin suihkussa ja huuhtelin Pro Tanin ns. ohjevärin pois, jonka jälkeen voikin sitten ihailla kuinka paljon sillä on saatu aikaan todellista väriä ihoon. Kuten jo arvasinkin; ei olla sitten lähelläkään lavaväriä! Uusi kerros (kolmas) väriä ja sitten kuivattelemaan. Illalla laitetaan vielä kerros Jan Tanaa. Mulle tää ihon maalaus on pikkuisen vastenmielinen juttu. Rakastan puhdasta, raikasta ihoa ja nyt ollaan siitä ihanteesta hyvinkin kaukana. Mutta tämä nyt on pikku juttu sietää:))

Yksi juttu pitää vielä sanoa! Koko tämän dieetin ajan olen saanut valtavasti jeesiä rakkaalta mieheltäni, joka on valmistanut tähän aamuun saakka JOKAIKISEN ruokani, treeneihin liittyvät sössöt ja ollut aina tarvittaessa tukena. Olen sen puolesta päässyt helpolla. Salilla onkin sitten nämä prinsessa meiningit kaukana ja Jyrki voi "kostaa" treeneissä mulle kaiken mikä on jäänyt kaivelemaan:))

Laukkuja on pakkailtu muutaman päivän ajan ja kaiken pitäisi olla nyt kunnossa ja tarpeellinen mukana. Olen kieltämättä ihan into piukeena!! Nyt on kisaviikonloppu edessä ja kaksi kisaa!! Tätä on odotettu, tätä varten on valmistauduttu, nyt näen treenaamisen ja dieettaamisen tulokset, viimeinkin!!

Auton nokka kohti Helsinkiä ja kulttuuritaloa!!!











1 kommentti: