perjantai 3. huhtikuuta 2015

Hiilaritankkaus ja kisademo

Tankkaus
Kun ketoosia oli kaksi viikkoa takana pidin tankkauspäivän. Edellisestä tankkauspäivästä opin sen, etten pyri lainkaan toteuttamaan mielihalujani, vaan syön määrällisesti mahdollisimman paljon, jotta saisin edes hetkeksi mahan täyteen ja muutenkin tunteen, että syön!

Muutin syömäsuunnitelmaani niin, että pudotin letut, hillot ja jäätelöt pois. Keskityin oleelliseen eli riisipuuroon, riisikakkuihin, keitettyyn riisiin, leipään ja banaaniin. Makua antamaan riisin kanssa Uncle bens kastiketta ja puuroon kanelia ja steviaa, riisikakkujen päälle Bonaa ja banaania. Leiväksi valitsin kunnon vanhanajan ranskanleivän; siinä oli hyvät hiilari-kalorisuhteet. Tavoittelin jälleen 600 g HH ja 3000 kcal ja voin sanoa, ettei yhtään hiilaria tai kaloria jäänyt käyttämättä. Maistoin Jykän karkkipussista kaksi salmiakkia ja täytyy myöntää, ettei maistunut kovinkaan erikoiselta, vaikka salmiakista tykkäänkin.

Riisikakkuja söin aikamoisen tornin; päälle laitoin bonasosetta, banaaniviipaleita, kanelia ja steviaa. Voi taivas, että se oli hyvää, meinasi ihan järki lähtee!! Siihen vielä maitokahvit, avot!! Oikeesti, tuo oli niin hyvä yhdistelmä, että voitti taatusti viinerit ym herkkupaukut. Ranskanleivän kokonaismäärä oli likipitäen koko leipä! Valkoista leipää ja sitä sai syödä oikeesti kunnolla. No, kyllä mä myönnän, että heittämällä olisi mennyt toinenkin ranskis. Tämä hiilaritankkaus oli kokonaisuudessaan täydellinen minulle. En kaivannut mitään herkkuja, vaan sitä että saan syödä isoja määriä. Luulen, että tässä vaiheessa dieettiä kaikki hienostelu ruuan suhteen on pois ja tilalla vain alkukantainen halu syödä ja paljon. Kroppa on ollut niin pitkään vajeella, että se huutaa yksinkertaisesti ruokaa.

Treenit
Hyödynsin heti maanantai aamuna tankkauksen antamat voimat etureisitreeniin. Voin sanoa, että sinne meni ne hiilarit! Treeni onnistui erittäin hyvin, pystyin painamaan aivan täysillä. Ei se varmasti kaunista katsottavaa ollut, mutta ei se ole tarkoituskaan:) Etureisiojentajassa kävi vahinko, masiinassa olikin normi treenipainoihin verrattuna liikaa tavaraa ja Jykä hoksasi sen ekan sarjan jälkeen, se oli ihan hauska juttu. Pääsin uudelle levelille vahingossa ja tietenkin tällä painolla mennään kyseinen sarja jatkossakin. Hack-kyykyssä sain pitkästä aikaa jäätävän pumpin etureisiin. Se tuntui aivan oudolta ja tässä tajusinkin, että offikauden pumppitunnetta en ole saavuttanutkaan pitkään aikaan, ilmeisesti ketoosilla kunnon pumppia ei niin helpolla enää tule:)) Hiilaritankkaus varmaankin auttoi pumppiin pääsyssä.

Viimeistelin etureisitreenin askelkyykky-kävelyllä käsipainojen kera. Tein sitä intensiivisesti; voimat loppuivat, putosin polvilleni, nousin ylös, jatkoin, putosin polvilleni, lihakset tärräsivät vimmatusti, kiukutti oma heikkous, nousin ylös ja jatkoin, putoilin niin kauan polvilleni, että tuntui ettei polvien iho enää kestä, siihen oli hyvä lopettaa. Se on kuitenkin lavalla rumannäköistä, jos polvet on auki:)

Mä odotan ihan hirveesti niitä treenejä, joita pääsen takomaan kisojen jälkeen. Se fiilis, kun kroppa on taas ravittu ja voimissaan, se fiilis on odottamisen arvoista!! Aion kasvaa ja paljon, niin paljon, kun se vaan on kovilla treeneillä mahdollista.

Tällä hetkellä treenit vie kaiken, siis aivan kaiken voiman ja jaksamisen. Tiedän, kun paukutan salilla täysillä, niin kotona sitten vain nukun, syön ja käyn vessassa. Muuhun ei energiaa riitä nyt, mutta mihin sitä muuhun tarviiskaan riittää.

Kisademo 29.3.
Tankkauspäivä sattui samalle päivälle harjoituskisan kanssa, joten puuroa napa täyteen ja vatsa pullottaen Ylöjärven Fressille "kisaamaan". Lihakset länässä, pötsi pumpissa!! Kisassa minun oli tarkoitus käyttää viime kisojen aikaisia bikineitä,  mutta ne ei kertakaikkiaan sopineet niin hyvin päälle, että olisin ne laittanut. Niskahihna puristi niin, ettei veri kiertänyt päässä ja rintaosio oli oudon näköinen. Pukeuduin siis shortseihin ja toppiin. Uudet biksat eivät olleet vielä valmiina ja vaikka olisikin ollut, puen ne päälle vasta oikeissa kisoissa.

"Kisoissa" parasta oli se, että sai tavata muita kisaajia ja jutella kaikesta maan ja taivaan välillä. Oli hauskaa huomata, että muillakin on aivan samoja ajatuksia ja "viirauksia" kuin itsellä. Tuossa porukassa tunsi itsensä ajatuksineen normaaliksi, kun monesti täällä "normielämässä" on todellakin ihan viisasta olla puhumatta ihan kaikista ajatuksista ääneen. Ei näitä juttuja voi kaikki ymmärtää:)

"Kisan" rakenne noudatti oikeiden kisojen tapahtumia. Tuomareiden tilalla oli ns. palautteen antajat, jotka antoivat rakentavaa ja kehittävää palautetta jokaiselle kisaajalle erikseen. Yleisöä oli tullut paikalle tosi kivasti, ihanaa että ihmiset on kiinnostuneita! Itselleni sain näistä harjoituskisoista enemmän varmuutta esiintymiseen ja se on tärkeä juttu.

Tuomaristo
Nyt, kun julkaisen tämän kirjoituksen on jäljellä enää yksi kokonainen viikko + kaksi päivää dieettiä!!!!!!! Viimeistelyviikko tulee dieetin jälkeen, mutta sehän onkin jo yhtä juhlaa! Tuolloin tankataan hiilareita ja siitä alkaa uusi energinen elämä. Sitä odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti