tiistai 13. elokuuta 2013

Sm-karsinnat, Jyväskylä -13

Kisa-aamu valkeni hyvin nukutun yön jälkeen. Aamulenkki oli tänä aamuna vain kevyttä kävelyä puoli tuntia. Lenkin jälkeen vedettiin kuudes kerros Pro Tania pintaan ja hyvät, kärsivälliset kuivattelut päälle. Aamupalaa ei kauheesti pääse monipuolisuudella tai makuelämyksillä ylistämään, mutta menihän ne riisikakut jotenkin kuivasta suusta alas.

Klo 8 istuinkin jo Minnan käsittelyssä. Minna loihti lavalookin; asiaan kuuluva ja onnistunut meikki sekä hiukset. Olen tyytyväinen lopputulokseen, oikein tyytyväinen!


Kampaaja keikan jälkeen tarkastin ihon värin ja mitä hemmettiä!!!?! Olin jäämässä vaaleaksi, ihan liian vaaleaksi. Paniikki alkoi kehittyä. Tässä vaiheessa pienikin vastoinkäyminen kaataa maailman. Tuskan hiki alkoi pukata. Onneksi mulla on rinnalla rauhallinen mies, joka on jo oppinut miten tälläiset kimpoomiset saadaan tasaantumaan. Otin Mattiin yhteyttä; tilanne oli nyt se, että minulle pelkkä Pro Tan ei riitä, rusketun huonosti. Päädyimme vetämään vielä yhden kerroksen Jan Tanaa päälle. Onneksi viime syksyltä oli jäänyt melkein täysi purkki sitä, huh! Paniikki alkoi laantua, väri muuttui huomattavasti paremmaksi. No, tulipahan kokeiltua tätä kombinaatiota ja minulla se toimi!


Pieni huokaisu ennen lavan taakse menoa.
Oli aika lähteä kisapaikalle Paviljonkiin. Vihdoinkin ollaan tässä pisteessä, kisat, ne on NYT! Jännitys kupli mahassa. Omaa, henkilökohtaista huoltajaa en saanut lavan taakse, joten olin miettinyt kaikki asiat viimeisen päälle niin, että pärjään kokolailla itsekseni. Omasta tiimistä tuli huoltaja, joka huolsi meitä muutamaa kisaajaa. Huolto toimi kaikin puolin paremmin kuin hyvin. Lavan takana kaikki meni hienosti, rauhallisesti ja meidät pidettiin hyvin ajantasalla aikataulujen suhteen. Jyrkin kannustavat sanat korvissani lähdin eliminaatikierrokselle.


Meitä kisaajia pitkässä sarjassa oli 21 ja alkukilpailuun pääsee vain 15, joten eliminaatiossa pudotettiin kuusi kisaajaa. Itselläni ei ollut aikaisempaa kokemusta eliminaatiokierroksesta, joten uteliain mielin lähdin sinne. Lineup.ssa oli tiukkaa, tilaa kunnon asennoille piti vähän hakea. Eliminaatiokierros oli nopeasti ohi ja menin odottamaan tulosta siitä. Pääsin jatkoon! hienoa, peli siis jatkui osaltani.





Oli aika valmistautua alkukilpailuun, josta kuusi parasta valitaan finaaliin ja he pääsevät sm-kisaan. Alkukilpailu oli vaativa, koska se kesti pitkään. Meitä oli paljon, joten vertailut veivät aikaa, mutta kisaamaanhan sitä on lähdetty ja mikä kiire se nyt lavalta olisi pois:)). Viihdyn lavalla, nautin siitä todella. Katsomosta kuului kannustusjoukkojen tutut äänet, oli helppoa hymyillä. Kannustusjoukoilla on tosi iso merkitys kilpailuissa. Kiitos omilleni!!

Alkukilpailun jälkeen jännitin todenteolla. Tieto finaaliin päässeistä kerrottiin ja olin onnesta soikeana, kun kuuluin kuuden parhaan joukkoon. Pääsylippu sm-kisoihin oli lunastettu!! Se oli tärkeintä, sitä tulin hakemaan! Sitten alkoi finaalikierros eli tehtiin T-kävely. Tämä on kilpailun mukavin osio, tottakai:) Sijoituin neljänneksi, olen tyytyväinen sijoitukseeni.





Kova työ on palkittu tällä haavaa, MUTTA nyt alkaakin sitten kovaakin kovempi työ!! Kisojen jälkeinen päivä lepoa ja sitten alkaakin täysrähinä salilla! Mä ihan ootan jo kovaa treeniä:)

Ykkös-kannustajani<3

Kisojen jälkeen oli lupa syödä. Mulla oli kyllä paljon kovempi tarve päästä suihkuun kuin syömään. Miten hyvältä tuntui päästä kunnolla pesulle kaiken sen väritouhun jälkeen. Jyrki oli loihtinut kunnon ateria hirvenlihasta, kermoineen kaikkineen ja jälkkäriksi sain kakkua, jota olin kesän juhlista pakastanut juuri tätä hetkeä varten. Kyllähän tämä ateria riisin voitti!

Kakkua löytyi vielä pakastimesta. Kannatti rohmuta talteen.
Vielä pari kuvaa finaalista:)



Tästä on hyvä jatkaa kohti Lahden kisoja. Ei muuta ku reenaamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti