perjantai 9. elokuuta 2013

Viimeistelyviikon juttuja



Tätä on sitten odotettu, paljon ja hartaasti JA TÄSSÄ SE NYT SITTEN ON!!!!! Kisaviikko, vihdoin ja viimein. Taas yksi dieetti puristettu tähän pisteeseen, hieno tunne, hip hei vaan!!!!

Viimeistelyohjeet olen saanut valmentajalta ja niitä noudatetaan pilkulleen ja grammalleen. Jännää nähdä mitä kropassa tapahtuu. Uusi tutkimusmatka alkakoon!

Viimeistelyviikon tunnelmia.

5.8. Maanantai
Heräilin seitsämän maissa, ulkona olikin yllättäin sadeilma. Taisi olla ensimmäinen sateessa tehty lenkki tänä kesänä. Se olikin ihan piristävää, huppu pois päästä ja kasvot vasten sadetta! Teki hyvää. Aamulenkit on tässä vaiheessa lyhentyneet puoleen tuntiin, joka on aivan riittävä pituus :)

Aamupala muuttui suoranaiseksi herkuksi. Nyt on todellinen syömisen meininki päällä. Rakastan leipää-puuroyhdistelmää yli kaiken ja nyt riisikakut toimivat kivasti leipänä.



Treenasin pumppaillen sekä etu- että takareidet ja venyttelyt päälle. Venyttely on tällä tempperamentilla vähän vaikeaa, mutta nyt yritän oikeesti keskittyä siihen:)

Fiilikset oli aamulla laimeat, väsytti. Viimeiset päivät tässä on olleet henkistä vääntöä. Hiilaritasot on niin matalalla kropassa, että olo on välillä likimain sietämätön, voimaton... Viimeistelyviikolta en ole uskaltanut odottaa ainakaan tähän voimattomuuteen apua. Aamupalan syötyäni tuli hetkellinen hyvä olo, joka kuitenkin katosi nopeasti. Päivä jatkui syömisten osalta kolmen tunnin syklityksellä. Maailman riisivarannot on nyt vaarassa! Riisiä menee nyt PALJON!

Jaksamisessa tapahtui selkeä muutos päivän neljännen aterian jälkeen. Huumorintaju, joka oli täysin kadoksissa, palasi ja huomasin, miten monet asiat jopa alkoi naurattamaankin. Melankolia alkoi kadota. Kun kroppa on vedetty tälläiseen tyhjään tilaan, huomaa kaikki tuntemukset erittäin selvästi, joita ruoka aiheuttaa. Se on tosi mielenkiintoista.

Tämän harrastuksen myötä kunnioitukseni ihmiskehoa kohtaan on kasvanut huikeisiin lukemiin. Olen pitänyt monia asioita täysin itsestäänselvyyksinä, mutta nykyään välillä suorastaan puhkun ihmetystä siitä, miten upea keksintö ihminen on! Mikään ei ole itsestäänselvää, jokaisella kropan toiminnalla on tarkoitus ja yksi asia johtaa aina toiseen. Kunpa kaikki ihmiset ymmärtäisivät pitää itsestään huolta ja muistaisivat kuinka suuri aarre terveys on:)

6.8 Tiistai

Aamulenkki klo 7. Aurinko paistoi täydeltä taivaalta ja puoli tuntia kului liiankin nopeasti. Olo oli hyvä!! Parempi kuin eilen. Aamupala ja mustaa kahvia pötsiin ja pientä lepoa siihen päälle. Sitten odotti salille meno ja siellä kävin pumppaillen rinnan ja selän läpi, tunne lihaksissa oli hyvä, melkeinpä nautinnollinen. Panostin venyttelyyn ihan kunnolla. Treenin loppu puolella tuli yhtäkkiä tosi kylmä, palelin ihan tosissani ja palelu jatkui kotona. Jotakin ilmeisesti taas kropassa tapahtuu:)

Tällä viikolla ei taida nälkä tullakkaan ja se olisi kyllä ihan kiva juttu. Tuntuu, että näillä ruokamäärillä elää tosi hyvin, toki treenit kevyitä eli kulutus on huomattavasti pienempää kuin normisti.



Tänään on poistettu karvoja sokeroinnilla kosmetologin hoteissa ja höylällä kotona. Jyrki on toiminut hienosti ruuanvalmistus-vastaavan hommien lisäksi myös karvanpoisto puolella:)) Tämä harrastus vaatii näköjään puolisolta pitkän pinnan lisäksi myös erinäisiä kädentaitoja.

7.8 Keskiviikko

Aurinkoinen aamulenkki jälleen! Virtaa tuntuu olevan taas enemmän kuin eilen, hiilarit jeesaa selvästi. Paino on samassa kuin maanantaina. Olin varma, että paino nousee tällä syömisellä, mutta siinä se vielä pysyy ennallaan. Tänään on alkanut pissittämään enemmän, hyvä niin, nesteet poistuu:)


Ennen salille menoa kävin vähän läpi lavan takana tehtäviä pumppailuliikkeitä. Nestettä ja hiilaria on koneessa nyt sen verran, että ihan hyvän paineen sai aikaiseksi. Salilla normi pumppailua, tänään oli olkapäät vuorossa. Venyttelyt alkaa jo sujumaan letkeämmin.


Illalla tuli sitten ensimmäinen kerros Pro Tania iholle. Tässähän alkaa olla jo kisatunnelmissa pikku hiljaa!

8.8 Torstai

Paino laskenut eilisestä -700 g. Noh, kyllähän se eilinen olikin vähän sellaista vessassa ravaamista. Aamulenkin ja aamupalan jälkeen kävin suihkuttamassa Pro Tanin jäämät pois iholta ja uutta laitettiin heti tilalle. Tähänastinen kokemus Pro Tanista on oikein hyvä; kuivuu nopeasti ja vaivaton levittää.

Salilla tänään oli vuorossa hauis ja ojentajat sekä venyttelyt ja asentoharjoittelua.

Tänään kävin laitattamassa ripset, niistä tuli oikein kivat. Tukkakin piteni mukavasti "muutaman" sentin:) Siinäpä se tämän päivän saldo eli hommaa on ollut riitämiin ja fiilis on edelleen hyvä.

9.8 Perjantai

Nyt piti heräillä vähän aikaisemmin ja tehdä aamulenkki salilla. Nuo sisällä tehdyt aeroobiset on jotenkin pitkä piimäisiä, aika suorastaan mateli juoksumatolla. Aamulla keli oli aivan mahdoton. Sade oli niin kovaa, että tukkakin olisi päästä lähtenyt, jos sinne olisi mennyt:)

Kotona aamupala, suihku ja kerros väriä taas pintaan. Tästä lähti käyntiin vihoviimeinen päivä ennen kisoja, oujee! Venyttelyä, syömistä, juomista....ja sitä rataa. Klo 14 jälkeen sulkeutuivat juomahanat,jonka jälkeen juomiset oli juotu.

Kilpailijakokous oli hotelli Alexandrassa. Bikinien alaosat tarkastettiin todella tarkkaan, ne ei saa olla liian pienet. Oli kivaa nähdä muitakin kilpailijoita. Pääsi mukavasti kisatunnelmaan.



 Huomenna on sitten ne KISAT!!!! Oikein hyvää kisapäivää kaikille kilpailijoille!


1 kommentti:

  1. Voi jee! Paljon onnea kisaan :) Hyvältä näytät! Nätti tuo väri ja vitsi mitkä hiukset, wow! Ja selkeesti kiree tunnelma, kropassa ;) hih. Hyvä hyvä!

    VastaaPoista