perjantai 30. tammikuuta 2015

Valmentajan tsekkauskäynti dieettiviikolla 10

Nämä tsekkauskäynnit on eräänlaisia etappeja tässä kisahommassa, niitä odottaa ja jännittää aina. Viime käynnistä oli reilut viisi viikkoa aikaa. Mittanauha kertoi, että vyötäröltä on lähtenyt 6 cm ja lantioltakin muutamia senttejä, painoa on pudonnut 6,3 kg. Onhan tässä pienennytty, mutta läskiä riittää vielä oikein kivasti:) Hommaa siis on.

 Tällä Tampereen reissulla "tapettiin monta kärpästä samalla iskulla" eli tsekkauksen lisäksi kävin avauttamassa lihaskalvot reisistä ja muut jumit kropasta. Hoidin myös käynnin Biancanevella eli kävin valitsemassa bikinikankaan ja suunnittelemassa kisabikineitä.


Matti katsoi siis kuntoni ja tilanne on ihan hyvä tällä hetkellä. Toki hiilareita vähennettiin entisestään, mutta muita muutoksia ei tehty. Olen tyytyväinen uuteen ruokavaliooni, oikein tyytyväinen. Se on nyt sellainen, että sillä tulee tulosta ja nälkä tulee olemaan aivan varmasti.

Parasta oli se, ettei aamulenkkejä tullut lisää. Oma nuppi haluaisi tällä hetkellä kiirehtiä asioita, mutta nyt otetaan kuitenkin ihan rauhallisesti. Maltti on valttia. Muistaakseni tämä dieetin puoliväli on aina tätä samaa pohtimista; ehdinkö kuntoon, riittääkö lihasmassa.... Peili ei ole ystäväni tällä hetkellä; sieltä katsoo vastaan joko rasvavuori tai ruipelo...tai välillä kumpaakin. Täytyy vain keskittyä tekemiseen ja unohtaa peilit vähäksi aikaa.

Tässä viereisessä kuvassa on uusi iltaruokani eli riisi/pasta puuttuu jatkossa. Hyvä niin. Ja tämä on todella herkullista ruokaa.

Joskus sitä ihmettelee, kun aikuiset ihmiset ronklaa ruokien kanssa. En pysty ymmärtämään sitä millään. Itse en ole syönyt pahaa ruokaa koskaan. Nämä kisadieetit kyllä muuttaa makuaistia niin paljon, että en usko pahaa ruokaa tulevan eteen jatkossakaan. Kaikki menee!



Seuraava etappi Tampereella olikin sitten kisabikinien suunnittelu. Värivalinta ei tällä kertaa ollut ollenkaan helppo. Aiemmin minulla on ollut kisoissa päällä punaista ja vihreää, nyt ei oikein ollut mitään selvää, mieleistä väriä. Muutamia värivaihtoehtoja oli, joita en missään tapauksessa halua. Koristeluun olen laatinut pieniä suuntaviivoja.

Nämä bikiniasiat on tässä kisataipaleella mulle sellaisia "pakko hoitaa"-asioita, en intoile yhtään niiden suunnittelusta yms. Kunhan ne vain kestäisivät päällä ja tuntuisivat hyvälle. Sain Biancanevelta hyvää palvelua, tuli tunne, ettei ainakaan bikiniasioista tarvitsisi stressata. Yllätyin kyllä itsekin tekemästäni värivalinnasta, mutta se on ihan mainio ja tällä valinnalla mennään!

Ostin varalle vielä toiset kisakengät, samanlaiset kuin aiemmat. Joskus kuulee, että kengästä on katkennut korko tai remmi kisoissa, siksi ostin varalle toiset kengät ja onhan noilla edellisillä jo paljon käveltykin.

Ihanaa käydä kahvilla idyllisissä, tunnelmallisissa kahviloissa. Tästä paikasta on tainnut tulla traditio näin dieettiaikoihin. Tarjolla on taivaallisia herkkuja kahvin kanssa, mutta nyt tyydyttiin vain kahviin. Tuoksuista saimme kuitenkin nauttia:)





















Hieronnassa availtiin taas reisien lihaskalvot ja tällä kertaa ne ei olleet ihan hirvittävän jumissa. Jumia oli nyt eniten takareisissä ja pakaroissa, niin ja yläselässä. Niitä siinä availtiin ja päädyttiin, että kolmen viikon päästä täytyy jatkaa runnomista. Olen niin tyytyväinen tähän hierontaan, jälleen kerran! Olo hieronnan jälkeen oli kevyt ja mikään paikka ei kiristänyt.

Kotimatka alkoi herkullisen ruuan parissa. Viereisessä kuvassa kattaus. Nami, ihan nälkä tulee, kun katsoo:))



Kevään kisaajia on tänä vuonna ennätyksellisen paljon. Se on hyvä asia ja olen iloinen, että bikini fitneksen lisäksi myös body fitnekseen saadaan paljon kisaajia. Itse olen ilmoittautunut body fitness masters 35-sarjaan ja sen lisäksi päätin kisata vielä body fitness +168 sarjassa. Tänä vuonna tuo kahdessa kisassa kisaaminen on mahdollista!

Masters 35- sarjassa kisaa tänä keväänä 29 kilpailijaa.




 Body fitneksen pitkässä sarjassa kilpailee tänä keväänä 21 kilpailijaa.


Nämä tiedot on päivitetty viimeisen kilpailuun ilmottaumispäivänä klo 7 eli vielä voi kilpailijamäärät nousta. Vihoviimeinen päivitys tehdään fitnessclassicin sivuille varmaankin puolilta öin ja se määrä on sitten lopullinen tai ainakin korkein. Ainahan kuitenkin jokunen kisaaja putoaa syystä tai toisesta listoilta ennen kisoja.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti